Close Sidebar

5,292 kérdés

4,672 válasz

Üdv a Fontos lenne oldalon, ahol biztosan választ kapsz kérdéseidre!

Ki az a Szabó Tamás?

0 voks
72 megtekintés
Sokszor látom manapság a facebookon egy bizonyos Szabó Tamás motivátor képeit, videóit. Az lenne a kérdésem, hogy mégis ki ő? Nagyon sokan úgy látom, hogy odavannak érte, aminek bizos van valamilyen oka. Mit csinál Szabó Tamás pontosan, és mégis honnan indult, hova tart, és hogy tud ilyen hirtelen egy stadionnyi embert összehozni egy előadására?
Beküldve 2016. Június 2. a(z) Ezotéria, vallás kategóriába
   

1 válasz

0 voks
Ő ilyen motivációs tréner lenne, aki anno elvileg a semmiből kaparta fel magát. Mondjuk én elhiszem, de sok szerencse is kell az ilyenhez, mert mondhat akárki akármit, a kitartás sajnos néha nem elég. Hajléktalan volt, alkoholista is, majd állást szerzett, és szép lassan elérte amiket akart, 0 munkatapasztalattal, mert olyan helyekre jelentkezett, ahova öltönyös emberként kell megjelenni.Úgyhogy ez szép és jó, de ha ilyen egyszerű lenne az élet, ahogy ő beállítja, hogy mindent lehet csak akarni kell, akkor nem lenne ennyi csóró az országban pl.
Jó gondolatai vannak tény, én is követtem egy darabig de aztán nem lehetett az oldalán olyan kommentet írni amit ő negatívnak gondol, ezért inkább kiléptem.
megválaszolva poppyfield (166,940 pont) 3 4 7  által 2016. November 19.
...