Close Sidebar

5,292 kérdés

4,672 válasz

Üdv a Fontos lenne oldalon, ahol biztosan választ kapsz kérdéseidre!

Leonardo DiCaprio Oscar-díj beszéde magyarul?

0 voks
228 megtekintés
Tudna valaki linkelni arról egy videót, vagy megmutatni hogyan és miről szólt Leonardo DiCaprio Oscar-dj átvételekor tartott beszéde? Ugye egy világ örül most DiCaprio sikerének, de sajnos nem igazán tudok angolul és jó lenne elolvasni mit is mondott, hisz korunk egyik legjobb színészéről van szó.

Köszönöm.
Beküldve 2016. Március 1. a(z) Kultúra kategóriába
   

2 válasz

0 voks
Nagyon köszönöm mindenkinek! Köszönöm az akadémiának és mindenkinek aki itt van! Szeretnék gratulálni az idei év többi fantasztikus jelöltjének az elképesztő munkához.

A Visszatérő egy elképesztő szereplőgárda és stáb fáradhatatlan erőfeszítéseinek eredménye.

Mindenek előtt köszönöm Tom Hardynak, akit testvérem volt ebben a küzdelemben. Tom, az elképesztő tehetségednél csak a barátságodat értékelem többre!

Alejandro Inarritu a mozi folyamatosan íródó történelmébe te is beírtad magad az elmúlt két évben. Mekkora hihetetlen tehetség vagy! Köszönöm neked és Chivónak ezt a szinte földöntúli élményt, amit ezzel a filmmel kaptam tőled.

Köszönöm a Foxnak és a New Regencynek, különösen Ana Melchingnek, aki igazi húzóembere volt a produkciónak, és az egész csapatnak!

Mindenkinek köszönöm aki segített elindulni ezen a pályán. Mr. Caton-Jones-nak aki beválogatott az első filmjébe, Mr. Scorsese-nek, akitől annyit tanultam a filmművészetről, Mr. Rick Yorn-nak, aki segített eligazodni az iparág útvesztőjében.

A szüleimnek. Nélkülük sehol sem lennék. A barátaimnak. Imádlak benneteket! Tudjátok kikről beszélek.

Végezetül szeretnék még valamit mondani: Ez a film az ember és a természet kapcsolatáról szól, arról a világról, amelynek 2015 az emberemlékezet óta a legforróbb éve volt. A forgatás során a földbolygó legdélibb pontjáig kellett elutaznunk, hogy találjunk havat. A klímaváltozás valódi, igen, most történik! Ez a legsúlyosabb veszély jelenleg, ami a fajunkat fenyegeti! Összefogásra van szükség, amit nem halogathatunk tovább! Támogatnunk kell világszerte azokat a vezetőket, akik nem a szennyezésért felelős nagyvállalatokat támogatják, hanem az emberiség érdekeit védik, a milliárdokéit, akiknek nincs hatalmuk, és akiket leginkább sújtanak a következmények! Unokáinkét és azokét, akiknek a hangját könnyen elnyomja az önzés és mohoság politikája!

Köszönön mindnyájuknak ezt a fantasztikus elismerést! Ne gondoljuk, hogy a Föld a miénk, hogy jár nekünk! Én sem gondoltam ezt erről a mai estéről, hogy jár nekem.

Nagyon nagyon köszönöm!
megválaszolva fontos-admin (102,240 pont) 71 146 291  által 2016. Március 1.
0 voks
Videó a díj átadásáról és a beszédről ezen a linken: https://www.facebook.com/134907629976895/videos/764600150340970/

Itt is magyar felirattal, és természetesen HD-ben DiCaprio Oscar beszéde és körülötte lévő ováció és a fantasztikus arcok.
megválaszolva fontos-admin (102,240 pont) 71 146 291  által 2016. Március 1.
...