Tepsis bazsalikomos csirkecombok:
Hozzávalók: 8 db kicsontozott felső csirkecomb, 1 kg krumpli, friss bazsalikom, 50 dkg friss paradicsom, só, bors, olivaolaj.
Elkészítés: a krumplit héjában megfőzzük, majd eltávolítjuk a héját. A paradicsmokat forró vízbe rakjuk 1 percre, hogy a héjukat el tudjuk távolítani. A csirkecombokat félbevágjuk. Egy serpenyőben felforrósítunk egy kevés olivaolajat, elősütjük a csirkecombokat., sózzuk, borsozzuk, ha megpirultak, félretesszük. Egy nagyobb tepsibe belehelyezzük a karikára vágott főtt krumplikat, meglocsoljuk olivaolajjal, majd ráhelyezzük a csirkecombokat, paradicsomokat, megszórjuk őket friss, apróra vágott bazsalikommal. Előmelegített 200 fokos sütőben fél óra alatt megsütjük.