5,292 kérdés
4,672 válasz
Mivel tehetem finomabbá, az amúgy íztelen semmilyen rizst? Hogy valami elviselhető, normális íze legyen. Hogy csinálják az éttermekben, hogy náluk annyira finom a rizs?
Mivel tudnék a tortára szépen írni, hogy ne kenődjön el, és ne is olvadjon meg?
Puncstortát készítenék a családnak. Mivel ízesítsem a tölteléket?
Hogyan kell tökéletes puhaságú rizst főzni? Valahogy nekem mindig vagy túl kemény, vagy túl puha :(
Van valami különleges módszer arra, hogy a tortákat egyedi varázsoljuk, csak én sajnos ezt a módszert nem ismerem. Hogy rajzoljak, készítsek a tortákra díszeket stb?
Mindent úgy csinálok, ahogy a receptben van, mégis lyukacsos lesz. Mit csinálok rosszul?
Mennyi az egészséges, és mi az ami már túl sok?
Igaz, hogy nagyon sok? Most hallottam!
Sokat fogunk grillezni a következő hetekben, de én inkább zöldségeket szeretnék így megsütni. De hogyna kell pl paprikát, paradicsomot stb-t grillezni, hogy tökéletes legyen?
Süteményeknél lehet helyettesíteni valamivel a tojást?
Mennyit szokás adni egy étteremben? Kis vidéki csárda igazából, szóval nem egy sok csillagos étteremre kell gondolni.
Arra gondoltam itthon sütök kenyeret. A tészta már adott, de mibe rakjam? Vegyek formát, vagy csak simán? Vagy tepsi, alá sütőpapír?
Mennyi húst kell bevinnie a szervezetbe egy embernek, mennyire van szüksége?
Milyen zöldésget kell ennem ahhoz, hogy vitamin dúsan étkezzem?
Hogy kell tökéletes főtt tojást csinálni?
Tippeket szeretnék kérni, mert mindig órákat gondolkodok, hogy mit főzzek. Ti mit ettetek mostanában?
Mit ne egyek, félek, hogy savam lesz
Két hete van a hűtőben, de ez rettentően hűt azért.. Jó még, vagy sem? Honnnan tudjam?
Fagyasztóból vettem ki a húst, és elég fura. Honnan tudjam, meg, hogy jó e még a hús?