Kérdezz azonnal:
Close Sidebar

5,292 kérdés

4,672 válasz

Üdv a Fontos lenne oldalon, ahol biztosan választ kapsz kérdéseidre!

Felhasználási feltételek

A fontoslenne.hu honlapon történő regisztrációval a felhasználó elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket:

1.) Az oldalon a regisztráció, és minden szolgáltatás ingyenes.

2.) Az üzemeltető fenntartja a jogot a felhasználók által beküldött tartalom (kérdések, válaszok, hozzászólások) előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli módosítására, ha azt a tartalom megkívánja. (helyesírási hibák, elütési, tartalmi, szerkesztési hibák)

3.) A honlapra történő bejelentkezéssel IP címéről naplófájl készül, ez kizárólag statisztikai célokat szolgál, ezt az oldal fejlesztésének céljából használjuk fel. Kivéve, ha hatóság jogszabály alapján kötelez annak kiadásra.

4.) Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a szolgáltatást bármely felhasználó felé megtagadhassa.

5.) Az üzemeltető értesítés nélkül törli azt a felhasználót, aki más adataival, e-mail címével, nevével, képmásával visszaél.

6.) A felhasználó felelős a feltöltött tartalomért, ezzel együtt hozzájárul és elfogadja, hogy az általa a honlapra feltöltött tartalmakra kizárólagos, határozatlan időre szóló, ellenszolgáltatás nélküli, harmadik személyre átruházható felhasználási jogot ad az üzemeltető részére. Az üzemeltető jogosult ezen adatokat saját belátása szerint kezelni. A felhasználási díjról a felhasználó ezzel egyidejűleg lemond.

7.) A regisztrációval a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy számára e-mail címén keresztül rendszeresen hírlevelet küldjön az üzemeltető, amit levélben lemondhat. Ugyanakkor hozzájárul, hogy az üzemeltető más kiadványaival kapcsolatban is értesíthesse a felhasználót.

8.) A felhasználó saját felelősségre használja az oldalt, ezért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

9.) A felhasználó az adatait önkéntesen adja meg, ezzel kapcsolatban köteles körültekintően eljárni. A felhasználó köteles a jelszavát körültekintően megadni, ezzel is védve személyes adatait.

10.) A honlap elérhetetlenségéből származó bármilyen kár megtérítését az üzemeltető kizárja.

11.) A felhasználó belegyezik abba, hogy kártalanítsa az üzemeltetőt minden olyan harmadik féltől származó kárigény esetén, amely a felhasználó holnaphasználatával összefüggésbe hozható.

12.) Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen Felhasználási feltételeket bármikor egyoldalúan módosítsa, amelyről a felhasználó részére értesítést küld.

...